We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Lysande. Ze is erg lief, zorgzaam, heeft veel kennis over haar vak en geeft ons ontzettend veel vertrouwen en maakt ons bewust van onze eigen keuzes en de keuzes die er zijn. We zullen haar missen! En altijd aanbevelen en mochten we ooit een 3e krijgen, vragen of ze weer komt! 

Wij hebben echt een hele fijne kraamtijd met Lysande gehad. Ze heeft goed geholpen met de borstvoeding waardoor die goed op gang is gekomen en gaf ons nuttige adviezen over onze kleine man. Daarnaast was het huis continu schoon inclusief de was en hadden we elke dag een heerlijk fruithapje. Ze is heel gezellig om in huis te hebben. Bij een volgende kraamtijd weten we haar zeker weer te vinden :)!

Wij zijn ontzettend goed geholpen, verzorgd en verwend. 
Duidelijke communicatie en voorlichting, daarmee onze onzekerheden weggenomen. Fantastische ondersteuning bij de borstvoeding. 
Wij waren ontzettend blij met deze lieve kraamverzorgende.                 


Lieve Lys, 

Wat was het een fijne tijd, zo samen met jou. Het voelde voor ons ontzettend vertrouwd om jou dicht bij ons in de buurt te hebben. Je gaf ons alle ruimte om meteen ons eigen gezinnetje te zijn. Je bent heel open en zonder oordeel en je kon al onze vragen beantwoorden. Door jou werd borstvoeding geven makkelijker omdat je zo veel tips en trucs wist. Je gaf ons de tijd om alles rustig te leren en dat waarderen we enorm. Als wij iemand ons kind zouden toevertrouwen dan ben jij het! Dank je wel voor de mooie ervaring en de ontspannen tijd. Je bent een geweldige, lieve, geduldige en professionele kraamhulp die we aan iedereen aanraden. Als het ons gegund is een tweede kindje te krijgen hopen we van harte dat jij weer elke middag onze fruitjes staat te snijden.

Veel liefs, 
Fleur en Floortje 

                                                                                               januari 2020 
Wij hebben de kraamperiode als ontzettend fijn ervaren dankzij Lysande. De onbezorgde start verliep helaas anders dan gepland en daar kon Lysande ons goed in steunen door te luisteren. We hebben het gevoel gekregen dat we ons zelf konden zijn met onze gevoelens. Ook gaf Lysande ons de ruimte om te luisteren naar ons eigen gevoel. Hoe wilde wij dit? Natuurlijk werden ook de kindjes goed verzorgd en was het huis heerlijk opgeruimd. De hulp bij de borstvoeding was erg kundig en we gaan dan ook met heel veel vertrouwen de toekomst in. Lysande dank je wel voor al je hulp en geduld!

                                                                                               januari 2020
Lieve Lysande,

In eerste instantie zag ik best tegen de kraamzorg op, omdat ik bang was dat ik een hele week iemand in huis zou hebben met wie we misschien geen klik zouden hebben. Toen jij bij ons thuis kwam voor de intake stelde jij ons direct gerust. Jij hebt ons super goed ondersteund tijdens de bevalling. De week dat jij ons kraamde hebben wij echt super goed ervaren. Het huishouden was super voor elkaar. Je verzorging was tot in de details super voor elkaar. Je gaf ons zeer professioneel advies op alle vragen die we hadden. Elke dag hebben we gezellig met elkaar gesproken en het aller belangrijkste is dat jij ons zelfvertrouwen hebt gegeven. Wij kunnen iedereen dan ook jou als kraamverzorgster aanraden. 
Bedankt voor alles lieve Lysande!! 

Liefs,

Janneke, Joyce en Jake


Wij hebben een hele fijne week gehad met Lysande. Ze heeft ons heel goed op weg  geholpen met de zorg van onze zoon. Ze heeft ontzettend veel geduld, stelt gerust wanneer nodig en heeft heel veel kennis. kortom alles wat een goede kraamhulp nodig heeft wat ons betreft. Plaats hier uw beoordeling !  Plaats hier uw beoordeling ! 


Een klacht?

Uiteraard streef ik ernaar om goede zorg te verlenen. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over de geleverde zorg of anderzijds een klacht hebben over kraamzorg Lysande dan kunt u mij natuurlijk altijd benaderen, zodat wij gezamenlijk een oplossing kunnen vinden voor uw klacht. 
Als wij er toch niet uitkomen is het belangrijk dat u weet dat ik ben aangesloten bij Zorg voor ZZP. Dit is een onafhankelijke partij die gespecialiseerd is in klachtenafhandeling.